Weekendje_Twente_Achterhoek

BLOG

Yeti Jr.
 • Meet Yeti Jr. – Actieve éénoudervakanties!

  Eindelijk mag Mr. Yeti zijn kleine, grote geheimpje onthullen. Op social media praatte hij uit enthousiasme al meerdere keren bijna zijn mond voorbij, maar Mrs. Yeti kon hem op tijd tegenhouden en liet hem slechts kleine tipjes van de sluier oplichten. We stellen je graag voor aan het nieuwste lid van de familie: Yeti Jr.

  Mr. Yeti bestaat in 2020, 5 jaar en het werd dan ook hoog tijd voor gezinsuitbreiding. We kregen namelijk steeds vaker de vraag of kinderen niet mee mochten op reis. Al snel begon Mr. Yeti na te denken hoe leuk het zou zijn om een lach op het gezicht van zowel kinderen als ouders te toveren. Hij trok happy founder Manon aan haar iconische blauwe trui en ook zij was enthousiast. Achter de schermen is dan ook hard gewerkt aan Yeti Jr., waar je vanaf nu terecht kunt voor de actieve éénoudervakantie van jouw dromen. Ideaal voor iedere vader of moeder die het contact met andere ouders mist tijdens een reguliere vakantie en wel eens iets anders wil dan een resort met een zwembad.

  Plezier voor ouder en kind

  Zoals je van Mr. Yeti gewend bent, draait ook tijdens deze actieve vakanties alles om mooie herinneringen maken met gelijkgestemden. Wij willen de jonge avonturiers dan ook de kans geven om samen met hun ouder de mooiste plekjes ter wereld te ontdekken. Natuurlijk vinden jij en je kind(eren) niet precies hetzelfde leuk en daarom organiseren we tijdens jouw vakantie ook afzonderlijke activiteiten voor ouders en kinderen. Alles is voor je geregeld, waardoor je heerlijk relaxed op vakantie kunt. Onze reizen zijn georganiseerd, maar er is zeker ruimte voor eigen inbreng. Heb je bijvoorbeeld iets wat je heel graag wil doen? Geef het dan vooral aan! In overleg is vrijwel alles mogelijk.

  Eenoudervakanties

  De juiste begeleiding

  Als je met Yeti Jr. op een actieve éénoudervakantie gaat, ben je ervan verzekerd dat jij en jouw kids in goede handen zijn. Er gaan altijd minimaal twee vakkundige reisbegeleiders mee. Anders dan bij de actieve groepsvakanties van Mr. Yeti, gaan op deze vakanties specifiek begeleiders mee die ervaring hebben met jonge avonturiers. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat jij met een gerust hart kan genieten van al onze gave activiteiten en mooie momenten met de andere deelnemers.

  eenoudervakanties

  Singlereis?

  Een actieve éénoudervakantie is bedoeld om samen te genieten van het mooie land waar we op dat moment zijn en dus geen datingreis. De nadruk ligt dan ook op leuke activiteiten ondernemen met elkaar en de kinderen. Als er iets moois ontstaat vinden we dat natuurlijk alleen maar leuk, maar het is zeker niet de intentie van onze éénoudervakanties.

  Gun jij zowel jezelf als je kind(eren) een geweldig avontuur? Boek dan snel de reis van jouw dromen. Jij en jouw kroost komen in contact met andere enthousiaste reizigers. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe de kids vrienden voor het leven worden en genieten van alle indrukken die ze opdoen. Een mooier cadeau voor jezelf en je dierbaren is er dan ook niet. Wanneer ga jij de reis maken waar ze het over tientallen jaren nog steeds over hebben? Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten. Kijk snel voor het volledige reisaanbod op yetijr.be en kies jouw favoriete actieve éénoudervakantie uit!

Zomer 2020

COVID-19 heeft de wereld op z'n kop gezet, maar wij gaan niet bij de pakken neer zitten! Ben jij benieuwd welke plannen wij voor de zomer hebben? Of heb jij vragen over een van onze reizen?

 

Kom dan naar een van onze

online info sessies!

Taurus 3p green
× Chat met ons! Available from 00:01 to 23:59